Kategorier

Mest solgte

Alle bedst sælgende

Tilbud

Alle tilbud

Sete varer

Ønskeliste

Ingen varer
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Trendex Artificials Maggot/Maddike - natur/hvid - 40 stk.

Trendex Artificials Maggot/Maddike - natur/hvid - 40 stk.

Trendex Maggots er en flot imitation af maddiker. Den kan fiskes som naturlig agn eller i forbindelse med fluestang eller bombardastang. Både ørreder og fredfisk er mål med denne naturtro agn. 

31B-90-62001

24,95 DKK

Læg I kurv

Tilføj til ønskeliste

Mere info

 Disse trendex artificials imiterer naturen og giver dig ekstra mulighed for præsentation af agn. De er meget livagtigt udført og er fremstillet af bløde fleksibel gummi som også føles naturligt når fisken inhalerer agnen. Især i England har man oplevet en kæmpe succes med disse kunstige agn, som simpelthen er kendt for at kunne udfiske de naturlige originaler. Måske fordi agnen sidder ekstra godt på kroge og fordi den holder formen, uanset hvor længe agnen befinder sig i vandet. Mange benytter også blot disse agn som ekstra blikfang(cocktail), hvor man f.eks. kroger en hvid trendex maddike sammen med en naturlig regnorm eller et Trendex majskorn sammen med levende maddiker. Agnene kan f.eks. dyppes i ekstra smag og lokkeolier for endnu større lokkeeffekt.

Agnene er dog meget alsidige og kan f.eks. både bruges af bombardafiskeren som ønsker at spinfiske med en lille Trendex maddike eller puppe eller af fluefiskeren som blot monterer agnene med lidt sekundlim på fluekrogen.

Af andre spændende kombinationer kan nævnes:

Trendex lakseæg/rognimitation(hvor fiskeri med rogn er forbudt) sammen med en stor fed regnorm i åen.

Trendex redworm/regnorm kroget skiftevis med rigtige regnorm, så agnen sidder ekstragodt til det HELT lange kast.

Trendex maddike eller Trendex Sweetcorn på boltrig til fiskeri efter suder, karpe, brasen eller karusse.

 

-          eller din kombination – som kan vende en nuldag til en dag med fisk på tasken!

Kunder, der købte denne vare, købte også

11 other products in the same category: