Kategorier

Mest solgte

Alle bedst sælgende

Tilbud

Alle tilbud

Sete varer

Ønskeliste

Ingen varer
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

TRENDEX Soft Mini Shad 28 mm - 10 stk. multicolor

TRENDEX Soft Mini Shad 28 mm - 10 stk. multicolor

Fede mini shads til fiskeri efter sky ørreder i put and take og fisk der er på jagt efter fiskeyngel. Et must for den seriøse put and take fisker, men prøv dem også på kysten, de kan endda fiskes på fluestangen.

A6477935

21,95 DKK

Læg I kurv

Tilføj til ønskeliste

Mere info

 Disse TRENDEX Soft mini shads er der virkelig kræset om med detaljer og kvalitet. De er 28 mm lange og lette og kan derfor både fiskes på en bombardarig, med spinrig samt på fluestangen! 

På billede nr. 2 ses TRENDEX DROPSHOT Smelt 10 cm i farven 01-smelt sammen med TRENDEX Soft mini shad i farven Sort/sølv, rigget med vores mini flåd/flydeperle str.small på en Kaptura medekrog str. 10 med en rapalaknude.
Mini shads'ene efterligner fiskeyngel rigtig godt og de er giftige til regnbueørred og bækørreder i put and takesøen/ørredsøen samt til aborrer i sø/å og havørreder på kysten. Prøv også disse mini shads sammen med vores mini flåd/flydekugle som ekstra afbalancering/opdrift/provokation.
Hvis du benytter flydeperlen i den mindste udgave får du en mere afbalanceret agn, der langsomt svæver gennem vandet(synkehastighed afhængig af krogstr.). Den store flydeperle får yngelimitationen til at flyde og ved spinstop stige mod/til overfladen eller helt streame på overfladen!
Monteres f.eks. med vores kaptura medekrog str. 10 eller fireeagle baitholder str. 8-12. Til kysten anbefales kroge i str. 6-8.
 
Der er 10 stk. soft mini shads i hvert sæt, to i hver farve:
 
Sort/sølv
 
Sort/fluorogul
 
Fluororød/pearl hvid
 
Pearl hvid
 
Gul/black dot
 

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 other products in the same category: