Kategorier

Mest solgte

Alle bedst sælgende

Tilbud

Alle tilbud

Sete varer

Ønskeliste

Ingen varer
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Bombarda/bombardaflåd HVID - Floating/flydende 10 gr

Bombarda/bombardaflåd HVID - Floating/flydende 10 gr

Flydende bombardaflåd til præsentation af agnen tættere på overfladen, på selve overfladen eller når man ønsker agnen stille skal svæve gennem vandet.

19A-4011100

-25%

19,95 DKK

Tilbud!

14,96 DKK

Læg I kurv

Tilføj til ønskeliste

Mere info

Med disse flydende bombardadflåd har man mulighed for at fiske meget langsomt på selve overfladen eller lige under. Man kan også spinne ind med jævne stop, så vil agnen langsomt svæve ned gennem vandet uden at blive påvirket af vægten fra et bombardaflåd.

Prøv f.eks. at fiske med disse bombarda og powerbait på overfladen i vindsiden i ørredsøen. Mange gange ser man powerbait flyde rundt efter at andre lystfiskere har tabt baitet i vandet. Ørrederne finder ud af dette og ofte begynder de at spise i overfladen i bugter, hvor vinden samler den flydende bait eller insekter.

Prøv også at spinmede med et langt langt tyndt forfang af fluorocarbon og en lille regnorm eller maddike. Lav hyppigt et længere spinstop og lad agnen affiske i dybden. Rul så stille ind et par meter ind igen og gentag.

Også med sildestrimler efter hornfisk er disse flydende bombardaer et effektivt våben. 

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 other products in the same category: